Ce ofer

Consiliere sub forma ședințelor de astrologie sau tarot.

Ocupația mea principală , precum și certificările sunt în diferite tipuri de astrologie, dar câteodată ofer și citit în cărți de tarot sau interpretări de vise. Dacă aveți întrebări, sunteți bineveniți să folosiți formularul de contact sau să mă contactați printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Din păcate foarte multe e-mailuri ajung în spam din cauza botilor, așa că cel mai eficient mod de a mă contacta este prin Instagram.

Cum se face

Ședințele se vor desfășura online prin Google Meets. Dacă doriți în schimb un raport despre harta natală în scris sau mesaj vocal prin Whatsapp, acestea sunt disponibile la cerere.

Înainte de a rezerva o ședință, voi avea nevoie de data dumneavoastră de naștere și ora exactă, precum și locația. Pentru mai multe informații, vă rog să verificați categoria Servicii sau să-mi scrieți.

Pentru cei care nu au mai avut consiliere astrologică până acum, sfatul meu este de a rezerva două sesiuni la distanță de câteva săptămâni pentru o înțelegere aprofundată a astrogramei. O singură ședință pentru analiza generală este, de asemenea, utilă.

Dacă sunteți interesat de aspectele tehnice ale muncii mele sau ale călătoriei mele, aruncați o privire la secțiunea biografică de mai jos.

Biografie

Relația mea cu stelele a început devreme, deși nu sub forma astrologiei.

De la o vârstă foarte fragedă, am fost fascinată de mituri, simbolism și povești, în special cele care vin din Egipt și Grecia Antică. Nu foarte răbdătore și cu o curiozitate constantă, am învățat devreme să citesc pentru a putea citi singură povești. În multe dintre acestea, personajele ajungeu să fie comemorate sub formă de constelații. Privindu-le pe cerul nopții îmi aducea întotdeauna un sentiment de uimire.

În ciuda acestui fapt, am respins astrologia ca fiind valabilă mulți ani. Crescută în România, unde superstiția generală este răspândită, acest subiect a fost prezent nu doar în rubricile din ziare, ci aruncat lejer în conversații. Scepticismul meu a venit tocmai pentru că l-am asociat cu superstiții care nu aveau sens: că oamenii ar putea fi împărțiți în 12 categorii care vor avea experiențe similare pe parcursul vieții.

Cu toate acestea, mi s-a părut foarte captivantă gândirea ezoterică și religioasă antică, precum și psihologia și înțelegerea minții umane. Ambele drumuri duc inevitabil la ideile lui Carl G. Jung, care m-au absorbit. Era ca și cum cineva mi-ar fi citit gândurile și le-a articulat mult mai bine decât aș fi putut vreodată. Deși nu este foarte public, Jung a menționat astrologia în multe dintre lucrările sale, deoarece a găsit-o drept metodă de încredere pentru analiza a caracterelor, dar și o metodă sincronică de prognoză.

Totuși, nu a fost ceva ce am aprofundat până câțiva ani mai târziu, când o criză de sănătate m-a readus la studiul tradițiilor spirituale. De la grimoare medievale la Platon, astrologia a continuat să fie menționată, dar abia când am început să studiez Cabala am decis să-i dau o șansă, întrucât mi-am dat seama că este o limbă pe care trebuie să o înțeleg pentru a putea înțelege cu adevărat filozofia ocultă. .

După șocul inițial, când am realizat vastitatea materialului: secole și secole de cunoștințe, tehnici și metode, m-am simțit atât atacată, cât și uluită de precizia cu care îmi descria personalitatea. Aici nu erau descrieri generale, care se pot potrivi oricui.

Aici erau descrise obsesiile și izbucnirile mele de furie, idealismul și incapacitatea de a mă mulțumi cu ceva făcut pe jumătate. Felul în care vorbesc, felul în care învăț, felul în care gândesc și felul în care iubesc, totul era acolo. Acest lucru m-a ajutat enorm să mă împac atât cu caracteristicile negative, cât și cu cele pozitive.

Dându-mi seama că acesta este punctul de intersecție al tuturor intereselor mele, mi-am petrecut următorii ani ținând jurnalele tranzitelor zilnice în corelare cu harta mea natală și cu ceea ce se întâmpla în viața mea. Am salvat și m-am uitat peste fiecare astrogramă pe care am putut să pun mâna, citind pentru prieteni și familie și am plătit astrologi profesioniști să o citească pe a mea.

Câteva sute de ore de notițe furioase și de ascultare a experților mai târziu, am decis că este timpul pentru un curs de certificare, așa că am luat unul cu Renn Butler, care a fost student atât al profesorului Richard Tarnas, cât și al doctorului Stanislav Grof pentru astrologie arhetipală și integrare psihedelică.

Deși astrologia arhetipală este un instrument puternic, mi s-a părut că este oarecum fragmentară, deoarece experiența mea includea deja câteva tehnici elenistice despre care am observat că funcționează foarte bine în raport cu abordările moderne. Acest lucru m-a determinat să urmez cursul de certificare al lui Chris Brennan în astrologie elenistică, iar apoi la cursul de 3 ani oferit de Austin Coppock.

Deși cea mai mare pasiune a mea, astrologia nu este nu este și singura. Interesul meu pentru toate lucrurile ciudate m-a condus inevitabil pe calea datului în cărți, care este de fapt o artă mai matematică decât ar crede majoritatea oamenilor. Datorită Ordinului Hermetic al Zorilor de Aur, acum dispărut, faptul că pachetul de tarot este structurat pe zodiac și decanele sale, este acum destul de cunoscut. Găsirea corelației dintre acestea și jurnalele mele a fost atât o sursă de divertisment constant, cât și o busolă excelentă pentru luare deciziilor timp de ani de zile.

Ambele practici fac parte din ritualul meu zilnic și s-au dovedit tot timpul a fi instrumente uimitoare atât pentru autocunoaștere, cât și pentru înțelegerea evenimentelor, nu numai pentru mine, ci și pentru oamenii apropiați, motiv pentru care am decis să le împărtășesc cu lumea.